maandag 23 december 2013

Kruidvat Foot Spa Voet- en Beengel

Ik denk dat we het allemaal wel eens meegemaakt hebben na een lange dag staan op het werk, of een avondje op hakken: pijnlijke, vermoeide en gloeiende opgezwollen voeten. Ik heb daar iets op gevonden! 


Namelijk de voet-en beengel van de Kruidvat. Kruidvat heeft een hele lijn met voetproducten die er erg vrolijk en fris uit zien. Zo ook deze voetgel! Ik vind de verpakking onwijs leuk!


Achterop staat wat de gel moet doen: verkwikken en verkoelen terwijl de huid zacht en soepel wordt gemaakt. Dat is natuurlijk precies wat je nodig hebt wanneer je last hebt van je voeten!


De gel zit in een tube, wat ik erg fijn en hygiënisch vind werken. Hij sluit goed en je kunt er goed mee doseren.


En dit is de gel zelf! Hij is een beetje blauw/groen van kleur wat er natuurlijk meteen al heel 'cool' uitziet. De gel ruikt heerlijk naar mint en menthol. Als je hier niet van houdt is dat geen probleem: de geur vervliegt vrij snel. Wat niet snel vervliegt is de verkoelende werking. Want verkoelen: dat doet hij als een gek! Je krijgt er echt koude en frisse voetjes van. Normaal gesproken wil je dit natuurlijk juist niet, maar dit is juist heerlijk wanneer je voeten gloeien van de pijn! Verder trekt de gel lekker snel in zodat je geen plakkerig gedoe krijgt met bijvoorbeeld lopen of in je sokken. 

De Foot Spa Voet- en Beengel is verkrijgbaar bij Kruidvat en kost slechts €2,99.

Liefs, Jitske

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...